Búvóhely pár órára Budapesten, Budapest új belvárosában a Corvin negyedben...

-Most már a IX.kerületben is számíthatsz ránk ha el akarsz bújni a pároddal. Megnyílt a Dandár utcai búvóhelyünk. Könnyen elérhető helyen, luxury apartman a Lechner Ödön Fasor és a Mester utca közelében igényes lakóparkban, igényes apartman! Digitális kábel tv, exclusive fürdőszoba ahol mindketten egy habos fürdőben lazíthattok, A nappaliból elképesztő panoráma fogad titeket, szuper hálószobával párosítva! Kápráztasd el most a kedvesed! Foglald le neki a Dandár utcai búvóhelyünket! Nem fogod megbánni! :-)

-Búvóhely - Corvin Kuckó, a búvóhelypartner. Búvóhely, lakás, szállás, szoba pár órára, vagy néhány napra (pároknak) kiadó Budapesten a Corvin sétányon. Buvohely - Corvin negyed.

-Titkos, diszkrét búvóhely kiadó pároknak akár pár órára is a Corvin negyedben.

-Igényes búvóhely a XIII.kerületben: Ha kell egy lakás az Árpád hídnál.

Apartmanjaink:

 

Corvin Studio Luxury Apartman (stúdió apartman a Corvin sétányon, amerikai konyha, kádas fürdő, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, kábel TV prémium csatornákkal, Wi-Fi) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz a Corvin Studio Luxury Apartman-ra:

 

 

 

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Búvóhely Corvin sétány

Corvin búvóhely megközelítése: KLIKK IDE

 


Angyal Apartman a XIII.kerületben (Igazi összebújós hálószoba, nagy francia ággyal + narancs színű ülőgarnitúrával berendezett nappali, mely jó kontrasztot ad a kakó színű függőnynek. Igényes apartman az Árpád hídnál (2 percre a metrótól), kádas fürdőszoba, nagy francia ágy, belső kertre néző erkély, kábel TV, Wi-FI) Ha az alábbi apartmant szeretnéd a telefonban hivatkozz az Angyal Apartmanra.

XIII. kerületi búvóhely (Angyal apartman) megközelítése: KLIKK IDE

 

V. kerületi apartman: (Sarok kádas, Polgári lakás a belváros szívében (2 percre a Deák Téri metrótól, 2 percre a Duna parttól és a Lánc hídtól) Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

V. kerületi búvóhely (Belvárosi apartman) megközelítése: KLIKK IDE

 

Ha sikerült választani, nincs más dolgod mint hogy felhívsz: bemondod a kiválasztott apartman kódját és máris meg tudod szabad e az általad kért időben. :-)

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára és a bennük található dolgok épségére! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessétek át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most: