Ha kell egy lakás: Luxury Búvóhelyek a Corvin a Corvin Sétányon

-Most már a IX.kerületben is számíthatsz ránk ha el akarsz bújni a pároddal. Megnyílt a Dandár utcai búvóhelyünk. Könnyen elérhető helyen, luxury apartman a Lechner Ödön Fasor és a Mester utca közelében igényes lakóparkban, igényes apartman! Digitális kábel tv, exclusive fürdőszoba ahol mindketten egy habos fürdőben lazíthattok, A nappaliból elképesztő panoráma fogad titeket, szuper hálószobával párosítva! Kápráztasd el most a kedvesed! Foglald le neki a Dandár utcai búvóhelyünket! Nem fogod megbánni! :-)

- Ha van kivel de nincs hol, ha kell egy lakás pár órára Budapesten! Ideális randihely, búvóhely.

- Búvóhely, lakás, szoba pár, néhány órára pároknak Budapesten kiadó.

-Olcsó, tiszta szállás, kedvező áron a Corvin negyedben. Corvin búvóhely.

- Szoba órára pároknak a Corvin negyedben.

- Szoba órákra az Árpád hídnál. Igényes, diszkrét, újépítésű apartman a XIII.kerületben.

- Búvóhely Szoba Pár Órára - Búvóhelyek Budapesten a VIII., IX., és a XIII.kerületben, Lakás órákra: Mindig van egy hely, ahová jó elbújni a pároddal.

Elérhetőség, foglalás:

Elérhetőek vagyunk reggel 7órától, este 21 óráig, hétfőtől-vasárnapig. Foglalást aznap is felveszünk, cak szóljatok előtte legalább 1-2 órával. Ha van szabad apartmanunk, akkor természetesen azonnal is tudunk helyet biztosítani.:-)

 

Telefon: +36-30-676-2996

Kérünk mindenkit hogy rejtett számmal NE hívjatok, ilyen hívást nem veszünk fel! Továbbá kérünk mindenkit, hogy céges, vezetékes, illetve rejtett számról szintén ne hívjatok! A diszkréció megőrzése közös érdek!

Prostituáltakat, bedrogozott vagy ittas személyeket NEM fogadunk az apartmanjainkban!

Búvóhely Budapesten - a Facebook-on is elérsz minket! Légy a rajongónk Facebook-on, hidd el megéri! Mert hamarosan hatalmas meglepetések várnak rád! Lájkolj most:

 

Ha még több részletre vagy kíváncsi (Foglalás menete, parkolás, szabályok) OLVASD EL A GYakran Ismételt Kérdések részt!

Kérünk mindenkit hogy kiemelten ügyeljen a lakások tisztaságára! Hogy legközelebb is ilyen állapotban vehessék át. Önök is, ti is, és más vendégek egyaránt! Köszönjük!

Búvóhely Corvin sétány: Diszkréció Budapest elit búvóhelyén.

www.buvohely.club.hu
www.szobaorara.com
www.buvohely-budapest.com
 
 

Telefon:

Hívj minket bizalommal!

+36-30-676-2996